Reflekser

Kom ned i vores salon i Esbjerg og få reflekser i håret

Before After

Reflekser i håret - giv dit hår nyt liv

Reflekser i håret er en fantastisk måde at tilføre dybde og dimension til din frisure, samtidig med at det giver dit hår et friskt og levende udseende. Uanset om du ønsker et subtilt løft eller en mere markant forandring, kan reflekser tilpasses efter din stil og personlighed.

Ved at tilføje lysere eller mørkere toner til udvalgte sektioner af håret, skabes der et naturligt spil, som fanger lyset på smukkeste vis. Dette kan få håret til at se fyldigere og mere dynamisk ud.

Priser for kort, mellem og langt hår

Priserne for reflekser varierer afhængigt af hårets længde og teknik der anvendes. 

 
  • Reflekser kort hår fra 765,-
  • Reflekser mellemlangt hår fra 1035,-
  • Reflekser langt fra 1165,-

Babylights, reflekser og Balayage

Hårfarve kan bestå af de tre populære teknikker babylights, reflekser og balayage, som adskiller sig i metode og det udseende, de giver.

  • Babylights: Meget fine, naturlige reflekser, der er pakket tættere end alm. reflekser. Babylights kan give et solkysset look, men kan også laves så det giver en større forandring. Denne metode er perfekte til et subtilt og lav-vedligeholdelses resultat.

 

  • Reflekser: Tydeligere reflekser i større eller mindre sektioner af håret, som skaber kontrast og dimension. De kan justeres fra subtile til dramatiske effekter. Her farver man en mindre del af håret end ved babylights, da pakkerne ikke ligger ligeså tæt.
     
  • Balayage: En frihåndsteknik, hvor farven påføres i bløde overgange, ofte fra midten af håret til spidserne. Her går man fra en mørkere bund, og ud i lysere spidser. Denne metode kan både laves meget naturligt, eller mere dramatisk – alt efter ønske. Balayage er den metode der kræver mindst vedligeholdelse.

Hvilke farver kan man lave reflekser i?

Reflekser kan laves i alverdens farver. Det man ser oftest er helt klart lyse reflekser, men man kan sagtens lave dem mørke, og man kan også kombinerer de 2.
 
De mest velkendte refleksfarver er:
  • Blonde/lyse reflekser
  • Beige/sand reflekser
  • Varme/gyldne reflekser
  • Kolde/grå reflekser
  • Mørke/brune reflekser
Before After

Ofte stillede spørgsmål omkring reflekser

Striber og reflekser er teknisk set det samme – de refererer begge til lysning af hårsektioner for at skabe kontrast. Men i dag bruges ofte "reflekser" om finere og mere naturlige sektioner, mens "striber" ofte refererer til tykkere, mere markante sektioner af lysnet hår.

 

Reflekser holder normalt i 6-12 uger, afhængigt af hvor hurtigt dit hår vokser, og hvor tydelige udvoksningerne bliver. Ved naturlige reflekser kan udvoksningen være mindre synlig, hvilket kan forlænge tiden mellem frisørbesøg.

 

Reflekser laves ofte ved at foliere små sektioner af håret for en mere præcis lysning, der kan starte fra rødderne. Balayage er derimod en frihånds teknik, hvor farven påføres i bløde overgange, typisk fra midten af håret og ned til spidserne, hvilket giver et mere naturligt, solkysset look.

 

Galleri