Herreklip

Jeg anbefaler herreklip udført med saks, da man opnår et langt bedre og mere holdbart resultat. Når man bruger saksen (i stedet for en trimmer), kan klipningen tilpasses, så man ikke ser eventuelle ujævnheder i hovedbunden, som man ellers ville have set med trimmer og afstandsmåler.

Hos P. Jørgensen er holdningen, at når man betaler for en klipning, så skal man også have et resultat, man ikke kan lave derhjemme. Det er også en af grundene til, at jeg anbefaler herreklip med saks.

Der er dog også klipninger, man ikke kan lave udelukkende med saks, hvis man ønsker det rigtige resultat. Eksempelvis har jeg været på kursus i skinfade, så ønsker du en skarp og tæt fade, så er dette også en teknik, jeg mestrer.

Uanset om du ønsker klipning med saks eller trimmer, så kan du få begge dele hos P. Jørgensen med den rette vejledning til det bedste resultat.

Herreklip inkl. føn & let styling

Til dig, der kommer med nyvasket hår uden stylingprodukter.

Herreklip inkl. opskum, føn & let styling

Herreklip inkl. vask, hovedbundsmassage, føn & styling

Til dig, der ønsker lidt ekstra selvforkælelse i form af en klip inkl. en skøn hovedbundsmassage.

Stor herreklip inkl. vask, hovedbundsmassage, føn & styling

Til dig, der trænger til en stor forandring. Her er der sat ekstra tid af til vejledning af ny frisure, eller hvis der skal klippes ekstra meget af.

Herreklip, 3 uger

Til dig, der ønsker at din frisure hele tiden står knivskarpt. Din seneste klipning skal være foretaget hos os indenfor 3 uger, og du ønsker samme frisure igen. Håret skal være nyvasket og uden produkt for at opnå denne rabat.

Skægklip

Helfarve

Til dig, der ønsker at få farvet hele håret i en ensartet farve. Det kan enten være en helt ny farve eller opfriskning af en tidligere farve. 

Reflekser

Til dig, der ønsker et naturligt flot spil, der kan fremhæve enten de lyse eller mørke toner i håret.

Toning

Til dig, der ønsker en mindre og semipermanent forandring. Toning kan bruges til farvekorrektion både ved kolde og varme toner, alt efter hvad man ønsker. Derudover kan man gøre hårets farve 1-2 toner mørkere med denne behandling.

Vask, hovedbundsmassage, føn & let styling

Til dig, der ønsker en hårvask uden klip eller farve.

Luksus hovedbundsmassage (tilkøb)

Til dig, der ønsker 15 min hovedbundsmassage i tilkøb til en klip, farve eller vask.