Babylights

Få babylights i Esbjerg

Before After

Større forandringer eller naturlige resultater

Babylights er den perfekte løsning til dig der enten ønsker en større forandring, eller et mere naturligt solkysset look. Denne metode giver fine små vævninger i håret, hvilket gør at farven ligger meget naturligt, og udvoksningen er mindre synlig. I og med at refleskerne er mindre, kan man ligge flere pakker i håret, og derved kan man også opnå større forandringer, da en større del af håret bliver farvet.
 
Når man laver babylights kan man enten ændre på helhedsudtrykket af din hårfarve ved at pakke håret tæt, eller man kan nøjes med at give et mere solkysset look ved at ligge pakkerne mere naturligt.

Få dit nye look

Babylight og balayage

Babylights og balayage er to meget populære teknikker, da de begge giver et mere naturligt resultat end reflekser. De adskiller sig dog stadig en del. Babylights er meget fine reflekser, der kan ligge meget tæt pakket i håret og starter helt oppe ved hårets rødder.
 
Balayage kan også pakkes tæt, men denne metode starter oftest længere nede i håret, og giver derfor en naturligt mørkere bund, hvilket gør den ikke skal vedligeholdes særlig ofte. 
 
Den helt store forskel på disse to metoder, er altså at babylights starter ved hårets rødder og giver et mere jævnt og ensartet resultat, hvorimod balayage oftest starter på midten af håret, og går fra mørkere bund til lysere længder, hvilket giver mere dybde til håret. Sammen giver disse teknikker mulighed for at skræddersy et hårfarvelook, der er både elegant og let at vedligeholde.

Babylights - pleje og vedligeholdelse

For at bevare det flotte og naturlige udseende af dine babylights er det vigtigt at pleje håret ordentligt. Babylights kræver generelt mindre vedligeholdelse end andre reflekstyper, da de fine sektioner og naturlige overgange falder ind med farverne selvom håret begynder at gro ud.

For at holde håret sundt og glansfuldt anbefales det at bruge en fugtgivende shampoo og balsam uden sulfater, som ikke udtørrer håret. En farvebeskyttende hårmaske kan også hjælpe med at bevare Babylights’ glød og forhindre, at de bliver matte eller gule. Regelmæssig pleje med varmebeskyttende produkter er desuden vigtig, hvis du styler håret med varmeværktøjer.

Before After

Ofte stillede spørgsmål omkring babylights

Babylights laves ved at tage meget små, fine sektioner af håret og farve dem. Det kan enten være lysere eller mørkere. Teknikken laves oftest ved at adskille de små sektioner med folie, så farven udvikles jævnt. De små sektioner kan både skabe et mere solkysset naturligt look, eller en større forandring. Processen tager kængere tid end traditionelle reflekser, da der her arbejdes med meget små sektioner af håret.

Babylights holder typisk i omkring 8-12 uger, afhængigt af hårets vækst og hvordan farven er påført. Da Babylights laves med meget fine sektioner og skaber en blød overgang, er udvoksningen mindre synlig, hvilket kan forlænge tiden mellem salonbesøg sammenlignet med andre typer af reflekser.

Babylights er relativt lette at vedligeholde, især sammenlignet med mere markante farveteknikker som traditionelle reflekser. Ved denne metode ligger reflekserne i mindre sektioner, og derved ser udvoksningen mere naturlig ud, hvilket betyder du kan vente længere mellem salonbesøg. Dette kræver dog stadig, at du plejer håret med farvebeskyttende produkter og undgår for meget varme, for at bevare farvens glød og hårets sundhed. 

Den største forskel mellem babylights og reflekser er størrelsen på de sektioner, der lysnes. Babylights laves med meget fine og subtile sektioner, hvilket giver et blidt og naturligt udseende, der minder om solbleget hår. reflekser derimod bruger større sektioner af håret, hvilket skaber et mere markant kontrast mellem det lysnede hår og den naturlige farve. reflekser giver derfor et mere iøjnefaldende og dramatisk look sammenlignet med de mere diskrete babylights.

Galleri